Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3NOVINKA - přípravky Poliboy na ošetřování kůže otestovány u AZL OtrokovicePoliboy Péče o kožené výrobky ETC vám nabízí kvalitní ošetřující prostředky Poliboy pro vaše kožené...

TOP PRODUKTY

TRVALÁ AKCE

KONTAKTY

ETC European Trade Center, s.r.o.
Štěrboholská 102A
102 00 Praha 10
tel: +420 283 880 937
info@etc-shop.cz
www.etc-trade.cz
www.poliboy.cz

 


 

OSOBNÍ ODBĚR

 

PŘI OSOBNÍM ODBĚRU Z NAŠEHO SKLADU, PRAHA 10 - Hostivař, UŠETŘÍTE POŠTOVNÉ!


Do formuláře objednávky označte políčko OSOBNÍ ODBĚR a způsob platby HOTOVĚ. Jakmile Vám dorazí potvrzení o připravenosti zboží k vyzvednutí, můžete si zboží přijít osobně vyzvednout.

 

Osobní odběr:

 

Po - Čt od 9:30 do 17:00 hod,

Pá od 9:30 do 16:00 hod.

Štěrboholská 1434/102a, vchod B, 2. patro



 

PŘEPAVNÍ SLUŽBA



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ETC European Trade Center s.r.o. se sídlem Štěrboholská 1434/102a, Hostivař, 102 00  Praha 10, IČ 26445204, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 82735. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje: emailovou adresu

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů